جستجو در سایت

جزوه تئوری صف دکتر جولای دانشگاه تهران


final_002

سلام برای امروز جزوه مدل های احتمالی و تئوری صف دکتر جولای رو قرار دادم. این جزوه تایپ شده و کاملا خوانا است. و اینکه دکتر جولای استاد تمام دانشگاه تهران هست!! o.O

و این جزوه موضوعات زیر رو هم شامل میشه.

مقدمات
@ کاربردها
@ اجزای سیستم صف
@ معیارهای صف
@ نمادهای صف
مروری بر احتمالات
@ توابع توزیع پر کاربرد
@ تبدیل‌های لاپلاس و Z و مولد گشتاور و اشاره به کاربرد آنها
مروری بر فرآیندهای احتمالی
@ زنجیره‌های مارکوف گسسته
@ زنجیره‌های مارکوف پیوسته
@ پروسه‌های تولد-مرگ
@ فرآیند پواسون
@
سیستم‌های صف
@ سیستم‌های صف قطعی (سیستم M/M/*)
@ سیستم‌های توزیع کلی (G/G/1 , G/M/1 , M/G/1)
@ سیستم‌های خاص (انباشته‌ای ، شکست ماشین و غیره)
شبکه‌های صف
سایر موارد
@ بهینه سازی، طراحی و پیاده سازی صف
@ روشهای کوتاه کردن طول صف
@ شبیه سازی صف
@ نمونه‌های کاربردی


ادامه مطلب

جزوه تحقیق در عملیات مهندس مجد – دانشگاه تهران


سلام برای امروز جزوه تحقیق در عملیات مهندس مجد رو براتون قرار دادم. مهندس مجد از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاهمون ( تهران) هستند و لطف کردن و جزوه شون رو در اختیار ما قرار دادن. این جزوه رو نوشت کلاس های مهندس زاهدی سرشت هست که البته مهندس مجد نکاتی رو از سایر کتاب ها و جزوات خودشون به جزوه اضافه کردن.


ادامه مطلب

مدیریت زنجیره تامین چیست ؟


SCM

مفهوم مدیریت زنجیره تامین بر دو ایده اصلی استوار است. اول این است که عملا هر محصول که به کاربر نهایی می رسد نشان دهنده حاصل تلاش جمعی از سازمان های متعدد است. این سازمان ها در مجموع به عنوان زنجیره تامین نامیده می شود.

ایده دوم این است که در حالی که زنجیره تامین برای یک مدت طولانی وجود داشته است، بسیاری از سازمان ها تنها توجه خود را به آنچه که در درون سازمان اتفاق می افتد معطوف  میکنند. تعداد کسب و کارهای کمی که تعداد بسیار اندکی مدیریت شده اند تا تمامی زنجیره فعالیت هایی که در نهایت باعث می شوند که محصولات به مشتری نهایی برسند بفهمند. در نتیجه زنجیره های تامین از هم متلاشی و اغلب بی تاثیر می شوند.

پس، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت فعال از فعالیت های زنجیره تامین برای به حداکثر رساندن ارزش مشتری و دستیابی به یک مزیت رقابتی پایدار است. این – مدیریت زنجیره تامین- یک تلاش آگاهانه توسط شرکت های زنجیره تامین برای توسعه و اجرای زنجیره تامین به موثرترین و کارآمد ترین شکل ممکن را ارائه می کند.فعالیت های زنجیره تامین همه چیز را از توسعه محصول، یافتن منابع، تولید و تدارکات پوشش می دهد همانگونه که به سیستم های اطلاعاتی برای هماهنگ کردن این فعالیت ها نیاز است.

سازمان هایی که زنجیره تامین را تشکیل می دهند، از طریق جریان فیزیکی و جریان اطلاعات به یکدیگر متصل شده اند. جریان فیزیکی شامل جابه جایی، انتقال و ذخیره سازی کالا و مواد است. آنها قابل رویت ترین قسمت های زنجیره تامین هستند. اما به همان اندازه جریان اطلاعات مهم است. جریان اطلاعات اجازه می دهد تا شرکای مختلف زنجیره تامین برنامه های بلند مدت خود را هماهنگ کنند، و زنجیره تامین جریان روز به روز کالاها و بالا و پایین شدن مواد را کنترل کند.

در دو دهه ۶۰ و ۷۰ میلادى، سازمان‌ها براى افزایش توان رقابتى خود تلاش مى‌کردند تا با استاندارد سازى و بهبود فرایندهاى داخلى خود محصولى با کیفیت بهتر و هزینه کمتر تولید کنند. در آن زمان تفکر غالب این بود که مهندسى و طراحى قوى و نیز عملیات تولید منسجم و هماهنگ، پیش‌نیاز دستیابى به خواسته‌هاى بازار و درنتیجه کسب سهم بازار بیشترى است. به همین دلیل سازمان‌ها تمام تلاش خود را بر افزایش کارایى معطوف مى‌کردند.

در دهه ۸۰ میلادى با افزایش تنوع در الگوهاى مورد انتظار مشتریان، سازمان‌ها به طور فزاینده اى به افزایش انعطاف پذیرش در خطوط تولید و توسعه محصولات جدید براى ارضاى نیازهاى مشتریان علاقه مند شدند. در دهه ۹۰ میلادى، به همراه بهبود در فرایندهاى تولید و به کارگیرى الگوهاى مهندسى مجدد، مدیران بسیارى از صنایع دریافتند که براى ادامه حضور در بازار تنها بهبود فرایندهاى داخلى و انعطاف پذیرى در توانایى‌هاى شـــــرکت کافى نیست، بلکه تامین کنندگان قطعات و مواد نیز باید موادى با بهترین کیفیت و کمترین هزینه تولید کنند و توزیع کنندگان محصولات نیز باید ارتباط نزدیکى با سیاست‌هاى توسعه بازار تولید کننده داشته باشند. با چنین نگرشى، رویکردهاى زنجیره تامین و مدیریت آن پا به عرصه وجود نهاد. از طرف دیگر با توسعه سریع فناورى اطلاعات در سال‌هاى اخیر و کاربرد وسیع آن در مدیریت زنجیره تامین، بسیارى از فعالیت‌هاى اساسى مدیریت زنجیره با روش‌هاى جدید درحال انجام است.

بر خلاف برخی از اصطلاحات در مدیریت که تعاریف مختلفی دارند، زنجیره ی تامین از نگاه همه ی مدیران مفهومی واحد دارد. زنجیره ی تامین شامل تمام کسب و کارها و واحدهایی است که به طور مستقیم یا غیر مستقیم تامین کننده و برطرف کننده ی تقاضای مشتری نهایی هستند. برخلاف آن چه غالب مردم در ذهن دارند، عناصر واسطه در مدیریت، زائد و مضر تلقی نمی شوند. زنجیره ی تامین تنها شامل تولید کنندگان نیست، بلکه علاوه بر تولید کنندگان شامل تمام عواملی است که مواد اولیه ی مورد نیاز کارخانجات را تامین می کنند، آنها را می فروشند، آنها را حمل می کنند، انبار می کنند و همچنین شامل فروشندگان و توزیع کنندگان محصول نهایی است. پر واضح است که با حذف و یا کمرنگ کردن نقش هر کدام از این عوامل، زنجیره ی تامین به درستی عمل نکرده و نه تنها آن حلقه از زنجیر از کار باز می ماند بلکه ادامه ی فعالیت بقیه ی حلقه ها را نیز مختل خواهد کرد.

زنجیره ی تامین شامل تمام واحدهایی است که در برطرف کردن نیاز مشتری، موثر هستند. علاوه بر موارد مذکور واحدهای بازاریابی، مهندسی، طراحی و … نیز بخشی از زنجیره ی تامین هستند. یک مشتری را تصور کنید که برای خرید یک پودر شوینده وارد یک فروشگاه بزرگ مثل وال مارت می شود. زنجیره ی تامین با مشتری و نیاز آنها برای پودر شوینده آغاز می شود مرحله ی بعدی فروشگاه وال مارت است که مشتری از آن دیدن کرده است و پس از آن انبارهای وال مارت که محصولات در آن انبار شده اند بخشی از زنجیره ی تامین هستند. شرکت پخش و توزیعی که محصولات را از تولید کننده اش تحویل گرفته، سفارشات را مدیریت کرده و آن را با استفاده از تریلی، کامیون و … برای وال مارت آورده است بخشهای بعدی این زنجیره هستند. پس از آن نوبت به تولید کننده می رسد و پس از آن شرکتهای پخش مختلفی که مواد اولیه را به تولید کننده ی پودر رسانده اند و خود تولید کنندگان مواد اولیه از جمله زنجیره ی تامین یک پودر شوینده هستند.

در زیر پنج بخش اصلی مدیریت زنجیره تامین می آید :
۱ – برنامه ریزی – این بخش استراتژیک مدیریت زنجیره تامین میباشد . مدیریت منابعی که جهت برآوردن نیاز مشتری برای محصول و یا سرویس شما استفاده میشوند . نیاز به برنامه ریزی استراتژیک میباشد . بخش عمده برنامه ریزی , پیاده سازی مجموعه مقیاسهایی است برای نظارت بر زنجیره تامین بطوریکه , بهینه و مقرون بصرفه بوده , کیفیت و ارزش مورد نظر مشتری را تامین کند .
۲ – منابع – تامین کنندگانی را که محصولات و خدمات مورد مصرف برای ساخت محصولات و خدمات شما را در اختیارتان قرار میدهند انتخاب کنید . روندهای قیمت گذاری , تحویل و پرداخت به این تامین کنندگان را مشخص کرده , مجموعه ای از مقیاسهای نظارت و بهینه سازی ارتباط با آنان را فراهم آورید . سپس روندهای مدیریت انبار شامل دریافت مرسولات , بازبینی وانتقال محصولات و خدمات را به خط تولید خود به علاوه نحوه اختیار دادن پرداخت به تامین کننده را مشخص کنید .
۳ – تولید – فعالیتهای لازم جهت تولید کنترل کیفی , بسته بندی و آماده سازی جهت ارسال مرسوله را برنامه ریزی کنید . سطح کیفیت , خروجی تولید و بهره برداری کارگران و کارمندان را اندازه گیری کنید .
۴ – ارسال – این بخش اکثرا” تدارکات نامیده میشود در این بخش شما باید دریافت سفارشات مشتریان را هماهنگ کنید , شبکه ای از انبارهای کالا آماده کنید و روشهای حمل کالا به مشتری و پرداخت را انتخاب کنید .
۵ – ارجاع – بخش اشکالات زنجیره تامین شبکه ای را برای مرجوع ساختن کالاهای معیوب و تولید از طرف مشتریان فراهم آورید .

منابع :

http://scm.ncsu.edu/scm-articles/article/what-is-supply-chain-management

http://www.myindustry.ir/scheduling-and-production-management/article/supply-chain.html

www.industryinfobase.ir


ادامه مطلب

دانلود طرح توجیهی تولید بلندگو


محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
دوره بازگشت سرمایه: ١١ ماه

بلندگو به عنوان یک محصول الکترونیکی در بسیاری از وسایل روزمره بکار میرود.استفاده از انواع بلندگوها در صنایع مختلف از جمله خودروسازان، سازندگان رادیو و تلویزیون، ساخت دربازکن ، صنایع مخابراتی و … موجب شده است سالانه حدود دو میلیون دستگاه انواع بلندگو به  کشور وارد شود…


ادامه مطلب

دانلود جزوه برنامه ریزی و کنترل پروژه قشمی


دانلود جزوه برنامه ریزی و کنترل پروژه قشمی

درود به تمامی دوستان، این چند وقته اگر به پستا نگاه کنید می بینید که مدام طرح های توجیهی دارن روی سایت آپلود میشن در حقیقت تمامی اینا زمان بندی شده هست و از قبل ایجاد شده. اما تصمیم گرفتم که بین این طرح های توجیهی ، بخش کتاب و جزوات رو هم تکمیل کنم. برای همین هم کتاب رو براتون آپلود کردم استفاده کنید. پیشنهاد میکنم یه نگاه بهش بندازید.


ادامه مطلب

دانلود طرح امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی


بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

با ظرفیت ۱۰ میلیون عدد در سال (معادل ۸۸۰ تن)

موضوع طرح : امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

نوع محصول : انواع بستنی

ظرفیت : ۱۰ میلیون عدد در سال ( معادل ۸۸۰ تن )

تعداد شاغلین : ۲۳

تعداد صفحات : ۵۷

فرمت : پی دی اف

مقدمه :

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است . در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر ک بیر به  نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی )، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شر بت، (Apennines) کوهستان های آپنین پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد . بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو ، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند . در ۱۶۶۰ ، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریس افتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد. بعد از آن، دسرهای یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادی، فرماندار مریلند، از میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.
در سال ۱۸۴۳ میلادی، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد . در فاصله ۶۹ بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال ۱۸۵۱ اولین واحد ، سالهای ۱۸۴۸ و ۱۸۷۳ صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازی شد. یک سال قبل از پایان قرن، آگوست گالین دستگاه هموژنیزه کننده را اختراع کرد که به ایجاد بافت نرم و خاص بستنی بسیار کمک کرد.
با به وجود آمدن دستگاه های سردکننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ .اچ میلر ساخته شد که با آن  قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند، اما اولین بستنی قیفی توسط یک مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورک تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در ۱۹۰۳ به ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس معرفی شد . در این نمایشگاه، یک تولیدکننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموی تعدادی نان شیرین را به شکل مخروط لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند برای توزیع بستنی از آن استفاده کند . این شکل عرضه بستنی تا امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است . تولید انواع دیگر بستنی از نو ع چوبی، بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان، پدیده ای نوظهور بود. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی تولید بستنی به روش صنعتی می باشد.


ادامه مطلب

طرح توجیهی تولید غذای کودک


نوع تولیدات وظرفیت : غذای کودک
تعداد شاغلین : ۱۹ نفر

مراقبت از کودکان در جوامع نخستین ، شباهتهایی با زندگی امروزه داشت . برخی قبایل ، کودک را نه به خاطر خویش ، بلکه بخاطر آینده اش ارج می نهادند . در این جوامع ، انسانها برای تغذیه و دوری جستن از خطر ها ، در برابر حیوانات دست به تلاش می زدند ، اما آنها که ضعیف تر بودند ، از میان می رفتند . نوزادان غیر طبیعی و بیمار نیز اغلب طرد می شدند و در میان بعضی قبایل ، حتی به دست والدین به کام مرگ فرستاده می شدند . اگر کودکی بیمار به تصادف از مراقبت مادری بهره می برد ، زنده می ماند . در عصر حاضر که قرن کودک نامیده شده ، به تلاشهای کار شناسان مسایل کودکان در تمام زمینه ها از جمله مسایل تغذیه انان افزوده شده است . در سالهای اخیر شواهد بسیار نشان می دهد که رشد عقلی و هوشی انسان ، با کمیت و کیفیت تغذیه اش ، در زمان قبل و بعد از تولد ، پیوند کامل دارد . پژوهشهایی که در این زمینه صورت گرفته باز گو کننده این حقیقت است که تغذیه کافی و کامل برای  رشد طبیعی مغز ، هم در اغاز تشکیل جنین و هم در طی نخستین ماه زندگی او ، یعنی زمانی که مغز کامل می شود ، امری حیاتی است …


ادامه مطلب

کتاب طرح ریزی واحد های صنعتی


کتاب طرح ریزی واحد های صنعتی

سلام امروز تصمیم گرفتم کتاب طرح ریزی واحد های صنعتی جناب عبدالرسول انتظاری هروی را برای دانلود قرار بدم.
کتاب در ۳۱۷ صفحه و با کیفیت عالی تدوین شده. امیدوارم دانلود کنید و بهره مند بشید.نظر یادتون نره.


ادامه مطلب

طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت ٢۴٠ تن در سال


طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت ٢۴٠ تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
دوره بازگشت سرمایه: ١٧ ماه
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می شوند…


ادامه مطلب

بستن پنجره
تبلیغات
جستجو در سایت